Rødovre Centrum 96
2610 Rødovre
36704080

OSCAR 2019

"OSCAR 2019" er en pakke, bestående af 1 forestillinger, og den omfatter følgende:
 - Green Book, søndag 24. februar kl. 22:00. Vises i Sal 4.
 - 1 stk Oscar pakken

Den samlede pris, for hele pakken, per person, er 159,00 DKK.

TILBAGE
Atlas Biograferne inviterer til eksklusivt pyjamasparty
Søndag d. 24. februar uddeler Hollywood endnu engang de prestigefyldte Oscar statuetter. Atlas Biograferne inviterer dig derfor til en festlig og afslappende aften, og nat, i stjernernes tegn.

Du medbringer selv pyjamas (eller hvad tøj du nu slapper bedst af i) og godt humør. Vi sørger for rød løber, boblende velkomstdrinks, lækre goodiebags, sjove konkurrencer, en spændende film, kaffe/te og selvfølgelig en god stemning hele natten.

Fra kl. 21.30 er vi klar til at tage imod jer på den røde løber. Vi uddeler velkomstdrinks og kuponer til deltagelse i hovedkonkurrencen.
Kl. 22:00 byder vi velkommen i salen hvor vi trækker vinderne er vores sponserede præmier.
Derefter starter vi Green Book - en stensikker Oscar-contender!
Ca. Kl. 00.30 stiller vi om til Hollywood og følger TV2's livestreaming direkte fra den røde løber og senere Dolby Theater

Omkring kl. 06.00 Når alle priser er uddelt og de rigtige stjerner fortsætter til deres efterfester, siger vi tak for i nat og håber at vi ses igen til mange dejlige film i Atlas.

Prisen er 159 kr. og inkluderer billetter til filmen Green Book, velkomstdrink, Goodiebags, konkurrencer og kaffe/te ad libitum.

Atlas Biograferne gør opmærksom på at der er offentlig adgang til transmissionen af selve Oscar-showet, såfremt der er ledige pladser.