Fem fantastiske sale

Salene
Vi har gjort noget ekstra ud af salene for at give jer ekstra komfort ved besøget. Vi har 135 cm i mellem rækkerne fremfor de mere normale 120 cm i andre biografer. Og så er der dobbelte armlæn med 10 cm til hver arm. Derfor er antallet af pladser heller ikke en målestok, der kan benyttes for at sammenligne os med andre. Antallet er som følgende:

Sal 1: 115 stk. + 1 kørestolsplads
Sal 2: 83 stk. + 1 kørestolsplads
Sal Saturn: 73 stk. luksusstole + 1 kørestolsplads
Sal 4: 293 stk. + 2 kørestolspladser
Sal Venus: 23 stk. luksus stole. + 1 kørestolsplads

Sal 1 + 2 + VENUS har DataSat 7.1 lyd og sal SATURN + 4 har AUROMAX lyd. SATURN er desuden udstyret med højttalere med Ribbon Based teknologi fra Christie Vive Audio.

Der er Xpand 3D i alle sale. Dette 3D system benytter aktive briller, dvs det er i selve brillen 3D funktionen sidder. Med aktive briller bliver 3D billedet Ghosting-free (Det kaldes for Ghosting, når det venstre øje kan se noget af billedet tiltænkt det højre øje og omvendt). Briller genbruges så husk at aflevere dem efter forestillingen. Desuden er vi fri for at benytte sølvlærreder til dette system. Derved for vi heller ikke ødelagt billedet ved almindelig 2D visninger. Havde der været sølvlærreder ville billedet blive mørkere i den venstre side, hvis I sidder til højre i salen og omvendt.VIP
Sal Venus har vi kræset endnu mere for. Her er der læderstole med motoriserede ryglæn og fodskammel.


Mere kræs - liggestole på række 1
I sal 4 udfordrer vi tanken om at 1. række vil ingen sidde på. Som i alle salene er række 1 trukket længere tilbage, men i sal 4 er der sat liggestole op, så I mageligt kan lægge jer til rette og nyde filmen. Dette bliver også de dyreste pladser i salen.