Vores eksklusive sale
ATLAS Biograferne har fokus på kvalitet frem for kvantitet. Derfor er benpladsen ekstra bred i ATLAS, og alle armlæn selvfølgelig dobbelte – med egen kopholder, for vi har jo alle prøvet at kæmpe om kopholderen med sidemanden, og det er bare lidt irriterende. Alle 5 luksussale er 100% optimeret i forhold til komforten for hver gæst, i forhold til store som små ting.

Oplevelsen starter med frit udsyn – det gør vi med vores Stadium Seating, der sikrer, at selv om der sætter sig en høj en foran dig, så kan du stadig se;)

Stolene i alle 5 sale er luksuriøse, og komforten er i højsædet, nogle er recliners andre ikke. Hver sal er optimeret med den optimale stol i forhold til det totale design af salen. For en god film bliver bare bedre af at sidde godt…!

Men godt udstyr er helt uvurderligt i forhold til den gode biografoplevelse. Derfor har vi den bedste lyd- og billedkvalitet. Hold i øvrigt øje med vores Nirvana-forestillinger, hvor vi maxer helt op på lyden, så det bliver præcis, som instruktøren havde tiltænkt det.

AUROMAX – ”Immersive sound”. Det ypperste inden for 3D lydformater er det vi finder bedst til vores gæster.
CHRISTIE VIVE AUDIO – ”Ribbon based audio”. Som de eneste i landet kan vi tilbyde denne helt særlige lydoplevelse.

4K billedkvalitet giver en opløsning på 8,8 millioner pixels (frem for standarden på 2,2) Og alle 8,8 millioner kommer virkelig til deres ret på det store lærred. Derfor har vi indført 4K i vores store Sal 4.

Xpand 3D er indført i alle sale. Dette 3D system benytter aktive briller, hvilket betyder, at det er i selve brillen, 3D-funktionen sidder. Systemet gør billedet Ghosting-free, ligesom vi dermed undgår sølvlærreder, der desværre skader billedkvaliteten ved 2D-visninger.

Sal 1: 115 pladser + 1 kørestolsplads
Sal 2: 83 pladser + 1 kørestolsplads
Sal Saturn: 73 ekstraordinære luksusstole + 1 kørestolsplads (denne sal er meget oplagt til konferencebrug)
Sal 4: 293 pladser + 2 kørestolspladser
Sal Venus: Vores eksklusive VIP-sal med plads til 23 læderbetrukne recliners + 1 kørestolsplads

Sal 1
Her har vi optimeret salen med DataSat 7.1 lyd.

Sal 2
Som i alle salene Stadium Seating, her med den største hældning.

Sal 4
ATLAS Biografernes største sal – selvfølgelig stadig med den bedste AUROMAX lyd.
Sal Venus
Recliner stolene #Riva” er hentet op fra den internationalt anerkendte producent Figueras.
Sal Saturn
Stolene er hentet op fra den internationalt anerkendte producent Figueras, og selvfølgelig hedder stolen: Hollywood;-) Udover Recliner stolens uovertrufne komfort, har den dobbelte armlæn, et lille bord og USB-oplader.