Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


LIVE - Thomas Larsen: Monark og Menneske
Event Bio
LIVE - Thomas Larsen: Monark og Menneske

LIVE - Thomas Larsen: Monark og Menneske

Thomas Larsen er netop udkommet med bogen "Monark og Menneske", som er skrevet i anledningen af Dronning Margrethes 50 års jubilæum som regent.

Men hvad er der sket i hendes ivi de 50 år, hun har siddet på tronen? Fra hun som ung pludselig ved sin fars død blev regerende monark.

I dette foredrag fortæller Thomas Larsen jer, hvordan Dronningen har skabt sin usædvanlig nære relation med befolkningen gennem de fem årtier, hvordan hun har moderniseret monarkiet og ændret kurs i sin løbende samtale og dialog med befolkningen. Samtidig kommer han også ind på det generationsskifte der en dag bliver en realitet, når Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary bliver konge og Dronning af Danmark.

Thomas Larsen er journalist, politisk kommentator og forfatter til en række populære biografier af kendte danskere. I sin karriere han han fulgt Kongehuset tæt og interviewet Dronningen flere gange.