Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


LIVE - Aktivt Kreativ: Vær Kreativ på Kommando
Event Bio
LIVE - Aktivt Kreativ: Vær Kreativ på Kommando

LIVE - Aktivt Kreativ: Vær Kreativ på Kommando

Rapmusiker Pede B og psykolog Mads Korsgaard.

Oplev sammenstødet mellem psykologi og freestylerap og få et indblik i det imponerende kreative maskineri, menneskehjernen rummer.

Pede B's freestyleperformance krydres med Mads Korsgaards psykologiske indsigt, og der gives generelle værktøjer til at rammesætte kreativ tænkning. Et fagligt og underholdende samspil mellem freestylerap og psykologi, som inspirerer os alle til at være mere kreative i vores hverdag.

Hvad er kreativitet? Hvilke psykologiske mekanismer anvender man for at være "kreativ på kommando"? Og hvilke barrierer skal man være opmærksom på, når man arbejder kreativt?

Der er bred enighed om, at kreativitet og innovation er nogle af vores allervigtigeste råstoffer. Mange snakker om at "tænke ud af boksen", men hvordan gør man helt konkret det? Gennem en blanding af foredrag og publikumsinddragende performance søger psykologne Mads Korsgaard og den anmelderroste freestylerapper Pede B at besvare dette spørgsmål.