Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


LIVE - Niarn: Når Festen Slutter
Event Bio
LIVE - Niarn: Når Festen Slutter

LIVE - Niarn: Når Festen Slutter

En gribende fortælling om misbrugets effekt.

Niels Roos, bedre kendt som Niarn, er mest rost for sin hiphop, men kæmpede samtidigt med misbrugsproblemer og alkoholisme.

Niels' historie handler om festen, der løb af sporet. Han var ikke den typiske alkoholiker, men han levede sin drengedrøm, der pludselig blev til et mareridt. Alkoholisme kan ramme alle, og det er derfor vigtigt at oplyse om denne sygdom, som mere end 200.000 danskere lider af.

I sit foredrag fortæller Niels Roos om sit mangeårige forhold til alkohol, herunder også om hvordan det blev til misbrug, de mange nedture undervejs, indlæggelsen, om kampen tilbage til livet og endelig, om hvordan det har påvirket ham at være døden nær pga. sit alkoholmisbrug.

Niels' beretning er åben, ærlig og lægger ikke fingre imellem. Hans historie understøttes af billeder og video med en tilpas mængde humor, men han viger aldrig fra alvoren i fortællingen.