Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Mus og Ræv i den syvende himmel
En tur i biffen kan være overvældende for de mindste og derfor er her lidt lavere lyd og lidt mere lys.
Mus og Ræv i den syvende himmel

Mus og Ræv i den syvende himmel

Tag med på en uforglemmelig og magisk rejse med Musen Vilja og Ræven Hvidbug! En smuk og spændende historie om et usandsynligt venskab, du aldrig vil glemme!

Efter en ret uheldig hændelse nede på jorden vågner den livlige lille Mus Vilja op i dyrehimlen. Her møder hun den mere forsigtige og sky Ræv Hvidbug, som Vilja helt bestemt mener at have set før… Men hvor? Aha! Det var Hvidbug, der jagtede Vilja ud på vejen nede på jorden, så det er selvfølgelig hans skyld, at de begge er endt i dyrehimlen!

Af naturlige årsager kunne de aldrig blive venner nede på jorden, men i dyrehimlen er sagen en helt anden: Her kan dyr nemlig ikke længere spise hinanden, og de er befriet fra deres naturlige instinkter. Det er meget heldigt, for Vilja og Hvidbug bliver nemlig nødt til at samarbejde for at få succes på deres rejse gennem den mærkelige nye verden. Sammen begiver de sig ud på et fantastisk og uforglemmeligt eventyr. Og hvem ved - måske har det umage par alligevel mere til fælles end de lige tror!