Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Folk og røvere i Kardemomme by
En tur i biffen kan være overvældende for de mindste og derfor er her lidt lavere lyd og lidt mere lys.
Folk og røvere i Kardemomme by

Folk og røvere i Kardemomme by

Kardemomme by er en hyggelig og travl lille by fuld af smilende mennesker, med egen sporvogn og verdens flinkeste politimand. En by, hvor alt ånder fred og idyl – hvis det altså ikke lige havde været for de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan.

Røverne bor lige uden for den fredelige Kardemomme by, og når de har brug for noget, sniger de sig bare ind til byen og stjæler det. En dag bliver røverne arresteret og anbragt i byens fængsel. Men da en brand bryder ud, får trioen en ny chance for at bevise over for byen, at de er mere end bare røvere. Mon det lykkes dem at komme tilbage på sporet?

Glæd dig til at opleve Thorbjørn Egners elskede fortælling om Kardemomme by i en helt ny animationsfilm for hele familien. Mød de tre røvere, tante Sofie og politimester Bastian i denne energiske og farverige film, og hør alle de berømte og velkendte sange i en ny skikkelse.