Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


LIVE - Henrik Svanekiær

LIVE - Henrik Svanekiær

Kan tanker læses og beslutninger manipuleres?
Henrik Svanekiær vender tilbage til ATLAS Biograferne med et helt nyt show.
For 2 år siden var han her - og vi havde en fantastisk aften med fulde huse, og nu er vi glade for at kunne annoncere, at han vender tilbage.

Oplev Svanekiærs mental magiske show bestående af intuition, manipulation, tankelæsning, magi og hypnose og se, hvorfor en mand, der blev uddannet civilingeniør med årgangens højeste gennemsnit, valgte at følge sin drøm og leve af at optræde.

I har måske set ham manipulere fodboldspillere, kende studieværtens pinkode, mentalt "lime" sine "gæsters" fødder til gulvet og meget mere. Henrik Svanekiær er magisk og efterlader en med troen på meget mere mellem himmel og jord... Kan det her virkelig passe?

Henrik Svanekiær har mere end 25 års erfaring som professionel entertainer, og har lavet mere end 5.000 live-shows på dansk og udenlandsk grund.

Han har optrådt mere end 60 gange på dansk TV, 6 gange for det danske kongehus og i 19 forskellige lande, heri blandt, Dubai, USA og Australien. Og nu kommer han endnu en gang til ATLAS Biograferne.