Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Onsdag 24. april
aespa: WORLD TOUR in cinemas
Kom ned fra kl. 18:00, hvor vi stiller op til Random Dance i loungen. Vi har et fan-gift postcard til alle. Og Mashie har en pop-up shop stående klar.
Lørdag 27. april
aespa: WORLD TOUR in cinemas
Kom ned fra kl. 14:00, hvor vi stiller op til Random Dance i loungen. Vi har et fan-gift postcard til alle. Og Mashie har en pop-up shop stående klar.
aespa: WORLD TOUR in cinemas

aespa: WORLD TOUR in cinemas

De globale hitmagere aespa's første koncertfilm indtager lærredet i biografen!
Efter gruppens første verdensturné, aespa LIVE TOUR 2023 SYNK : HYPER LINE, med 21 koncerter på tværs af 4 kontinenter, kan I nu opleve det sidste kapitel af deres globale turné med aespa: WORLD TOUR i biograferne.
Mærk den enestående energi i aespa's live performance fra deres elektrificerende show på Londons O2 Arena, deres første britiske show nogensinde. Med deres futuristiske scenografi, højenergiske koreografi og fængslende vokal, ejede de scenen og leverede fan-favoritter som 'Next Level', 'Savage', 'Girls', 'Spicy' og 'Black Mamba'. Koncertfilmen byder også på individuelle præstationer fra hvert medlem, suppleret med eksklusive interviews bag kulisserne.

Med over 2,8 milliarder YouTube-visninger på NEXT LEVEL MV cementerer det hårde firkløver KARINA, GISELLE, WINTER og NINGNING deres status som enestående kunstnere på og væk fra scenen.